Glaswanden

VOOR EEN CHIQUE UITSTRALING

SNEL EN MAKKELIJK TE PLAATSEN

Wenst u een glaswand? Dan bent u bij Plafond Perfect aan het juiste adres! Wij leveren en plaatsen de geluiddichte wand(en) graag voor u. Met glaswanden zijn werkruimtes voortaan van elkaar scheiden. De glaswanden ogen chique en zijn relatief snel en makkelijk te plaatsen. Daarnaast zijn ze ook zeer geschikt om een open en transparante werkcultuur te creëren. Wenst u toch meer privacy? Dan beplakken wij delen van de glaswand met raamfolie waardoor u niet door het raam kunt kijken. De glaswanden zijn uitstekend te combineren met andere soorten wanden en plafonds.

MOGELIJKHEDEN SYSTEEMWANDEN

Glaswand van Qbiq

Soorten glaswanden

INTERIEUR EN BOUWWERKZAAMHEDEN

Wilt u een nieuwe glaswand, maar heeft u interieur staan? Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat het interieur netjes verplaatst of afgedekt wordt. Wilt u liever het interieur in zijn geheel verwijderen? Dan halen we alles leeg en zorgen we ervoor dat het interieur en overig bouwafval afgevoerd wordt. Zodra alles netjes schoon is, starten wij met de werkzaamheden. 

Plafond Perfect regelt de gehele afbouw van uw kantoor. Van de vloerbedekking tot aan het schilderwerk. Middels een groot netwerk aan vakmensen zetten wij de juiste man op het juiste moment voor u in. Op die manier zijn alle werkzaamheden gestroomlijnd en kunt u snel genieten uw nieuwe werkruimte.

Keukenblokken

Wij maken ook keukenblokken passend in uw interieur.

Kunnen wij wat voor u betekenen?

Goed te combineren met plaatsing van systeemplafonds, systeemwanden of Metal-Stud wanden.