Metal Stud Wanden

STRAK, BEHANG OF FULL COLOR

BRANDWERENDE EN ISOLERENDE SCHEIDINGSWANDEN

Plafond Perfect levert en monteert Metal Stud wanden. Metal stud wanden zijn scheidingswanden en/of voorzetwanden en worden gekenmerkt door de hoge geluidsisolatie en brandwerendheid. De wanden zijn opgebouwd uit metalen profielen, isolatiemateriaal, gipsplaten en/of glas. Een Metal Stud of Glas wand is prima te combineren met een systeemwand of glaswand. Of wat dacht u van een mooi behang voor een “design” uitstraling. Wens u ook een nieuw systeemplafond? Dan stemmen wij het plafond en de wand met elkaar af. Neem vrijblijvend contact met ons op.

MOGELIJKHEDEN SYSTEEMWANDEN

INTERIEUR EN BOUWWERKZAAMHEDEN

Wilt u een nieuw Metal Stud wand, maar heeft u interieur staan? Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat het interieur netjes verplaatst of afgedekt wordt. Wilt u liever het interieur in zijn geheel verwijderen? Dan halen we alles leeg en zorgen we ervoor dat het interieur en overig bouwafval afgevoerd wordt. Zodra alles netjes schoon is, starten wij met de werkzaamheden. 

Plafond Perfect regelt de gehele afbouw van uw kantoor. Van de vloerbedekking tot aan het schilderwerk. Middels een groot netwerk aan vakmensen zetten wij de juiste man op het juiste moment voor u in. Op die manier zijn alle werkzaamheden gestroomlijnd en kunt u snel genieten uw nieuwe werkruimte.

Keukenblokken

Wij maken ook keukenblokken passend in uw interieur.

Kunnen wij wat voor u betekenen?

Goed te combineren met plaatsing van systeemplafonds, glaswanden of systeemwanden.