Systeemwanden

VOOR ELK FORMAAT BEDRIJFSPAND

CREËER RUIMTES IN UW KANTOOR

Bij Plafond Perfect verzorgen wij de levering en de plaatsing van systeemwanden. Een systeemwand is een eenvoudige oplossing om snel een indeling te maken voor uw kantoor of werkomgeving. Wens u een ruimte met meer privacy? Dan kunt u kiezen voor een standaard wand, geluidsdichte wand of een Metal Stud wand. Wilt u graag openheid en licht? Dan zijn onze glaswanden zeer geschikt. De wanden en plafonds zijn uitstekend met elkaar te combineren voor een mooie “design” uitstraling. U kunt bij ons terecht voor elk formaat bedrijfspand of bedrijfshal. Wij staan u graag te woord voor een passende oplossing.

MOGELIJKHEDEN SYSTEEMWANDEN

Glaswand van Qbiq

Soorten systeemwanden

INTERIEUR EN BOUWWERKZAAMHEDEN

Wilt u een nieuw systeemwand, maar heeft u interieur staan? Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat het interieur netjes verplaatst of afgedekt wordt. Wilt u liever het interieur in zijn geheel verwijderen? Dan halen we alles leeg en zorgen we ervoor dat het interieur en overig bouwafval afgevoerd wordt. Zodra alles netjes schoon is, starten wij met de werkzaamheden. 

Plafond Perfect regelt de gehele afbouw van uw kantoor. Van de vloerbedekking tot aan het schilderwerk. Middels een groot netwerk aan vakmensen zetten wij de juiste man op het juiste moment voor u in. Op die manier zijn alle werkzaamheden gestroomlijnd en kunt u snel genieten uw nieuwe werkruimte.

Keukenblokken

Wij maken ook keukenblokken passend in uw interieur.

Kunnen wij wat voor u betekenen?

Goed te combineren met plaatsing van systeemplafonds, glaswanden of Metal-Stud wanden.