Systeemplafonds

EEN PLAFOND NAAR UW SMAAK

OPLOSSING VOOR TECHNISCHE INSTALLATIES

Plafond Perfect is het adres voor het leveren en plaatsen van systeemplafonds. Met een systeemplafond zijn lelijke plafonds en loshangende leidingen verleden tijd. Een systeemplafond hangt lager dan uw oorspronkelijke plafond. Hierdoor ontstaat er ruimte voor het monteren van elektriciteit, verlichting, verwarming, ventilatie en riolering. De platen van de plafonds zijn gemakkelijk opzij te schuiven. Technische installaties blijven hierdoor altijd bereikbaar. Benieuwd naar de verschillende soorten systeemplafonds? Deze kunt u onderaan deze pagina bekijken.

AKOESTIEK, LICHTREFLECTIE EN BRANDVEILIGHEID

Met een systeemplafond kunt u hoge ruimtes optisch verlagen. Ook zorgen de geluidsabsorberende plafondplaten voor een verbeterde akoestiek. Geluiden van zowel binnen als buiten worden gedempt. Is er weinig licht in de ruimte? Dan voorzien wij de plafondplaten met een hoge lichtreflectie. Hierdoor ontstaat er meer licht in de ruimte. Staat veiligheid binnen uw bedrijf hoog in het vaandel? Dan leveren wij u graag plafondplaten die tot 90 minuten brandwerend zijn. Neem contact op voor de mogelijkheden.

VOORDELEN VAN SYSTEEMPLAFONDS

Systeemplafond met rockfon

VERBETERING VAN SFEER EN PRODUCTIVITEIT

Een systeemplafond is niet alleen functioneel, maar creëert ook sfeer binnen uw kantoor of werkomgeving. Daarnaast verbetert het de arbeidsproductiviteit. Systeemplafonds zijn in vele kleuren en structuren. Het meest verkochte systeemplafond is wit, maar steeds vaker kiezen bedrijven voor een zwart plafond of een plafond met houten panelen of houten stroken. Wij adviseren u graag over de kleuren, maten, motieven en materialen.

Soorten systeemplafons

Inleg Systeemplafond

bij deze methode worden platen gelijk gelegd met het profielenwerk.

Doorzak Systeemplafond

Bij deze methode liggen de platen iets dieper gezakt als het profielenwerk.

VERDEKT Systeemplafond

Bij deze methode is het profielenwerk niet meer zichtbaar.

INTERIEUR EN BOUWWERKZAAMHEDEN

Wilt u een nieuw systeemplafond, maar heeft u interieur staan? Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat het interieur netjes verplaatst of afgedekt wordt. Wilt u liever het interieur in zijn geheel verwijderen? Dan halen we alles leeg en zorgen we ervoor dat het interieur en overig bouwafval afgevoerd wordt. Zodra alles netjes schoon is, starten wij met de werkzaamheden. 

Plafond Perfect regelt de gehele afbouw van uw kantoor. Van de vloerbedekking tot aan het schilderwerk. Middels een groot netwerk aan vakmensen zetten wij de juiste man op het juiste moment voor u in. Op die manier zijn alle werkzaamheden gestroomlijnd en kunt u snel genieten uw nieuwe werkruimte.

Keukenblokken

Wij maken ook keukenblokken passend in uw interieur.

Kunnen wij wat voor u betekenen?

Goed te combineren met plaatsing van systeemwanden, glaswanden of Metal-Stud wanden.